Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Тренінг для керівників середньої та лінійної ланки «Ефективне делегування»

15.07.2022

Тренінг для керівників середньої та лінійної ланки «Ефективне делегування»

15 липня 2022 продовжилося корпоративне навчання в компанії #EКU (Електроконтакт Україна) з бізнес-тренером та консультантом Володимиром Малічевським для керівників середнього та лінійного ровнів виробничих підрозділів на Тренінгу «Ефективне делегування». Ця програма допомагає навчитися ефективно делегувати свої обов’язки, забезпечити взаємозамінність працівників.


Програма тренінгу "Ефективне делегування" пройшла успішне опробування у відкритому та корпоративному форматі викладання вже протягом багатьох років, як окремий тренінг так і блоками у сертифікаційних програмах для керівників, та має позитивні відгуки і реальні дієві результати.

Ця програма допомагає як керівникам початківцям так і тим що вже мають досвід навчитися ефективно делегувати свої обов’язки, забезпечити взаємозамінність працівників. Саме ці навички певною мірою забезпечують стабільність управління підрозділом.

Учасники під час навчання опрацьовували кейси в міні групах та розробили проекти документів, які стануть основою для ефективного делегування в підрозділі.

Важливою складовою для закріплення нових навичок - є після тренінговий супровід: Основні блоки програми які вивчалися під час тренінгу для line та midl керівників: Учасники тренінгу «Делегування» поділилися своїм досвідом, задали чимало управлінських питань та спільно з тренером Володимиром Малічевським знайшли відповіді у напрямку делегування та контролю «переданих» робіт.

Вдячні команді керівників за пізнавальну активність, цікаві та провокаційні питання та легку атмосферу.

Бажаємо розвитку та процвітання колективу компанії «Електроконтакт Україна» (http://eku.com.ua) що є підрозділом німецької фірми «Elektrokontakt GmbH», яка належить всесвітньовідомому французькому концерну Nexans. (Виробництво продукції для брендів BMW, Opel, Mercedes, Audi та Porsche)

Компанія ICPM Consulting – професійні послуги для вашого бізнесу!
 
Підписуйтесь на бізнес канал «АО» Анатомія організації – з практичними кейсами та інструментами для розвитку просунутих та проактивних директорів, ТОП-керівників, HR директорів та менеджерів і управлінців середнього та лінійного рівнів: www.youtube.com/channel/UCIN827dhM1d8IffU85IWGCg

Долучайтесь та розвивайтесь разом із Володимиром Малічевським в групі Facebook АО «Анатомія організації» - для просунутих та проактивних директорів, ТОП-керівників, управлінців середнього та лінійного рівнів і HR директорів та менеджерів: www.facebook.com/groups/anatomy.organization

Тренінгова та консалтингова компанія ICPM Consulting завжди радо допомагає компаніям в Києві та Україні у розвитку та навчанні ТОП менеджерів, керівників середньої та лінійної ланки, HR директорів та фахівців!

Замовляйте для корпоративного навчання в он-лайн та оф-лайн форматі у консалтинговій компанії ICPM Consulting тренінги для керівників та менеджерів з напрямків: підбір та управління людьми, командо утворення, побудова та ефективність підрозділів, результативності, управлінським інструментам та алгоритмам, лідерство, переговорів та продажів, особистісний розвиток керівника, програми для ТОП, навчання для керівників вищого, середнього та лінійного рівнів.

К списку
  • 19 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты