Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Тренінг «Клієнтоорієнтовані продажі» для менеджерів та продавців компанії «Київ хліб».

05.02.2019

Тренінг «Клієнтоорієнтовані продажі» для менеджерів та продавців

5 лютого в Києві пройшло навчання для менеджерів з напрямку клієнтоорієнтованого сервісу, який є невід’ємною частиною маркетингового плану та розвитку компанії «Київ хліб».
Бізнес-тренер ICPM Consulting - Богдан Меда, дав чіткий орієнтир для роботи менеджерів - це сервіс, як одна із найголовніших складових для компанії в епоху жорсткої конкуренції.


Найуспішніші компанії зробили ставку на клієнтоорієнованість, з метою покращення ефективності та результативності роботи. І одна із них- це компанія Київ Хліб.

Ціль тренінгу для менеджерів з продажу В2В та В2С включала не лише відпрацювання навиків взаємодії з клієнтом, а й формування правильної реакції, коли виникає проблема, тому вирішити її необхідно так, щоб в першу чергу був задоволений клієнт, а не керівництво. Бо ж відомо, ще від Генрі Форда, що зарплату платить не керівник, а зарплату платить клієнт. Приємно що цю цитату керівництво компанії Київ хліб не лише розділяє а й схвалює і демонструє власним прикладом.

Генеральний директор Фірмової  мережі «Київ хліб», Федоренко Ярослав Юрійович, особисто проводить зустрічі з усіма продавцями, знає всі деталі кожного магазину, його проблематику, об’єми продажу, взаємодію із клієнтами… Це і є реальний приклад клієнтоорієнтованості, так як уважність керівництва до співробітників – транслюється на клієнта. Одночасно, можна масу коштів вкласти в рекламу і не підтримати її сервісом, індивідуальним підходом до клієнта - тоді кошти будуть відпущені на вітер. Приємно, коли ідеї які озвучувалися в процесі підготовки тренінгу – керівництво приймає в дію!

Тренінг «Клієнтоорієтовані продажі» в В2С та В2В дозволяє співробітникам відпрацювати навики формування потреб клієнта, вдосконалити крос продажі, адже збільшення продажу хоча б на 5 гривень кожному клієнту – це суттєвий результат спільної роботи і задоволеності!

Тож впроваджуйте клієнтоорієнтованість і в своїх компаніях - замовляйте Тренінги з переговорів та продажу в В2В, В2С в компанії ICPM Consulting.
До нових зустрічей, з повагою Богдан Меда, бізнес тренер ICPM Consulting.



К списку
  • 8 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты