Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Тренінг для менеджерів з продажу - група 22 Сертифікаційний курс «Школа продажу»

10.07.2019

школа продажу 22.1

10 липня розпочала навчання на першому модулі 22 група за сертифікаційною програмою на відповідність кваліфікаційному стандарту менеджера з продажу.


Тренінг – модуль 1 «Підготовка менеджера з продажу» орієнтований здебільшого на відпрацювання навичок невербального впливу на клієнта задля формування прогнозованих реакцій співрозмовника.
Протягом навчання учасники тренінгу розкрили суть поняття продажу та вивчили шляхи підвищення ефективності через інструменти дроблення та оптимізації процесів.

Для усіх сертифікаційних програм «ICPM» обов`язковою умовою ефективного засвоєння навчального матеріалу є виконання домашнього завдання, а також успішне складання тесту по кожному модулю. Закріплення отриманих знань на практиці та подальша сертифікація гарантує зростання ефективності роботи не тільки менеджера з продажу, а й усього відділу.

Компанія «ICPM Consulting» та тренер Богдан Меда бажають всім учасникам «Школи продажу» наснаги у навчанні та високих результатів тесту за модулем 1.

Загалом Сертифікаційний курс «Школа продажу» включає 4 модулі, під час яких учасники тренінгів продовжать опановувати мистецтво продажів та підвищувати свою кваліфікацію.
До зустрічі на наступних тренінгах!



К списку
  • 6 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты