Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Тренінг для керівників середньої та вищої ланки "Вплив і систематизація діяльності керівника"

05.02.2019

Тренінг_Вплив та систематизація діяльнсоті керівника-Тренер Володимир Малічевський

4-5 лютого 2019 року в компанії з японськими інвестиціями SEBN-UA (група компаній Sumitomo Electric BordNetze) пройшов тренінг для керівників "Вплив і результативність керівника", в рамках проекту розвитку управлінських компетенцій менеджменту компанії.


Компанія ICPM Consulting з 2014 року продовжує співпрацю з системного розвитку керівного складу підприємства SEBN-UA (Sumitomo Electric BordNetze) в Тернополі, в рамках навчального проекту програми з розвитку управлінських компетенцій.

4-я група керівників, що пройшла підготовку за новою програмою «Вплив та систематизація діяльності керівника» - це вже досвідчені менеджери, що розпочинали своє навчання у 2014 році на тренінгу «Лідерство та управління командою».

Учасники отримали в своє розпорядження нові інструменти, провели аналіз наявних навичок по темі, познайомилися з новими техніками, в ході тренінгу багато взаємодіяли з колегами, міркували, вирішували практичні кейси, закріплювали нові знання.

Під керівництвом бізнес-тренера Володимира Малічевського, фахівці SEBN-UA засвоїли навички інструментів результативності: Системне навчання і розвиток керівників - це конкурентна перевага компанії на ринку!

Бажаємо успіху і розвитку компанії SEBN-UA, і раді подальшій співпраці.
Бізнес- тренер Володимир Малічевській і команда ICPM Consulting

З програмою, відповідного тренінгу можна познайомитися тут:
Тренінг "Управління результативністю"

Ми, команда практиків і експертів ICPM Consulting, завжди раді допомогти Вам розробити і провести новий тренінг (стратегію).


К списку
  • 11 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты