Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Навчання для франчайзингових партнерів - Тренінг «Школа Бізнес-партнера»

18.01.2019

Тренінг_Школа бізнес-партнера-ICPM Consulting

17-18 січня 2019 року пройшла вже п’ята «Школа бізнес партнера», для підприємців з різних куточків України, в рамках навчального проекту для франчайзингових відділень Нова пошта.


На 2019 рік взято амбітні плани і заплановано провчити максимальну кількість підприємців, що є франчайзинговими партнерами компанії «Нова Пошта» задля досягнення єдиного стандарту обслуговування клієнтів у всіх куточках України.

 «Школа бізнес партнера» - це універсальний навчальний курс, який підходить як керівнику – новачку, так і досвідченому власнику бізнесу. Адже ця програма навчання направлена на навчання стандартам та надає можливість учасникам опанувати нові інструменти взаємодії із своїми співробітниками, бо ж не новина, що на сьогоднішній день підшукати відданий і працьовитий персонал непросто.

Більшість бізнесменів потребує відповіді: як зробити так, щоб кращі працівники залишалися працювати і хотіли розвиватися в компанії? Саме тому на навчанні, першочерговим було питання мотивації персоналу, яке ми детально розібрали і кожен отримав інструменти взаємодії із підлеглими.

Питання постановки завдань, контролю були не менш актуальними, зокрема учасники виділили такий інструмент як алгоритм «7 кроків постановки завдань», що дозволить керівникам переконливо досягати поставлених цілей разом із співробітниками.

Цього разу, найбільш активними учасниками тренінгу були: Одесити і Луганчани. Дякую Вам за цікаві питання та динамічну роботу.

Тренер під час тренінгу намагався задовільнити кожного бізнесмена, що приїхав із своїм запитом. Усі учаснкии навчання повернулися на свої робочі місця з новим інструментарієм, гарними емоціями та азартом до впровадження цікавих робочих підходів.

До нових зустрічей на наших тренінгах!
З повагою Богдан Меда, бізнес тренер ICPM Consulting






К списку
  • 10 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты