Консалтингова компания «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»
Консалтинговая компания ICPM Consulting «Консалтинговый центр института профессиональной сертификации менеджеров»

Майстер–клас: Звільнення в стилі «Еко» і продуктивність організації. Інструмент: ED – Eco dismissal ДАВІНЧІ – ВЕЧІРНІЙ ФОРМАТ

07.08.2019

Тренінг звільнення еко

7 серпня в рамках проекту Давінчі відбувся вечірній майстер – клас «Звільнення в стилі «Еко», до участі в якому були запрошені власники, директори, топ-менеджери підприємств та фахівці з персоналу.


Звільнення – це неминуча складова роботи керівника і водночас найбільш емоційно складна частина управлінської діяльності. «Еко – звільнення» - це сучасний інструмент менеджменту, який дозволяє поєднати воєдино жорстку раціональність бізнесу та гуманність у взаємодії з персоналом.

Учасники майстер-класу дізналися, коли слід «прощатися» з працівниками та як скоротити кількість вимушених звільнень.
Під керівництвом тренера Олександра Іванова вони ознайомилися з критеріями рентабельного звільнення та ознаками його необхідності, вивчили алгоритм підготовки до звільнення та дізналися, як за допомогою «Еко-звільнення» знизити текучість кадрів.

Майстер-клас відбувся у комфортній, невимушеній атмосфері. Учасники були налаштовані на активну взаємодію, тож охоче включалися в процес та задавали питання.
Сподіваємося, що отримані знання стануть у нагоді в подальшій професійній діяльності та допоможуть зробити процес звільнення менш болючим, як для персоналу, так і для бізнесу.

Для тих, хто прагне досконало пізнати мистецтво звільнення працівників, знизити ризики, підвищити продуктивність праці та покращити клімат у колективі, запрошуємо відвідати 8-годинний тренінг «Звільнення в стилі ED–Eco dismissal і продуктивність організації».
Зареєстуватися та оплатити участь у тренінгу можна за посиланням: «Звільнення в стилі ED–Eco dismissal і продуктивність організації»



К списку
  • 10 ФОТО

Наши партнеры
_____________________________________________________________________________
      

TRN.ua – тренинги в Украине

  Договор оферты